Häät Hirvilammella

Järjestämme häätilaisuuksia pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla.  Autamme suunnittelussa ja teemme yhteistyötä seremoniamestarin ym. kanssa, onnistuneen tilaisuuden toteutuksessa.

Yleisimpiä kysymyksiä häiden suunnittelusta:


Kuinka paljon tiloihin mahtuu
Päärakennukseen mahtuu 180 henkilöä ja pavilijonkiin 150 henkilöä. Tilavuokraan sisältyy päärakennuksen salin tilat sekä pavilijongin tilat loppuillaksi, tilojen järjestelyt, liinat pöydissä, siivoukset, koristeluun liittyviä esineitä, tapaamiset jne. Tilat on hinnoiteltu klo 01.00 asti. Pavilijongin avautuessa päärakennus suljetaan.

Menu
Ruoka tulee meiltä ja räätälöidään yhdessä hääparin kanssa..Lapset 3-11v. puoleen hintaan ja alle 3v. ilmaiseksi. Hintoihin sisältyy kokki ja astiat, tarjoilijat sovitaan vierasmäärän mukaan erikseen. Pöytiin tarjoilu on mahdollista ja muita vaihtoehtoja voi myös kysellä.

Kakkukahvi ja hääkakku
Hääkakku tuodaan juhlavasti esille ja on oma ohjelmanumeronsa. Hääpari ottaa palan joko omasta kakusta tai seuraavasta.

Koristelu
Koristelemaan on mahdollista tulla edellisenä päivänä, mikäli meillä ei ole tällöin tilaisuutta (koristeluajoista sovitaan etukäteen). Teiltä tulee: kukat pöytiin ja tarjoilupöytään sekä kakkuihin, servetit, tuikut ja roihut ulkoalueelle, kertakäyttöiset tarvikkeet, boolimukit ja muu henkilökohtainen koristelu. Meiltä löytyy mm. tuikkuastioita ja maljakoita pöytiin sekä ulkoalueelle roihutelineitä ja myrskylyhtyjä.

Bändi
Bändi tulee myöhemmin laittamaan soittovälineet kuntoon (sovitaan erikseen)

Illan kulku
Aikataulut, menut sekä muut järjestelyt lyödään lukkoon 3-4 viikkoa ennen tilaisuutta. Suosittelemme, että illan seremoniamestari on tällöin paikalla.

Yöpala
Tehdään erikseen esim. salaattia, piirakkaa, makkaraa tai kiusauksia, salaattia ja patonkia, hodarit...

Tavaroiden haku
Sovitaan etukäteen poishakemisesta.

Myyntiehdot

Näkyy sivuillamme kohdassa Myyntiehdot.

Varaa tila käyttöösi

Tunnelmallinen juhlapaikka ja inspiroivat kokoustilat Turussa Kakskerran saarella

Tarkista varaustilanne

Vuosi 2019 Vuosi 2020 Vuosi 2021

Paikkamme sijaitsee n. 20 km:n päässä Turun keskustasta, luonnon keskellä, lammen rannalla. Lähellä sijaitsee myös Kakskerran kirkko ja Pyhän Henrikin taidekappeli. Saarelle on myös hyvät julkiset liikenneyhteydet (linja nro 15).

Soita 0400 788 154 Kysy tarjousta