Myyntiehdot

Juhlatilaisuuksissa maksetaan tilavuokra, joka kattaa tilojen järjestelyt, suunnittelun, siivoukset ja liinat. Lisäksi meiltä löytyy valikoima koristeluun liittyviä esineitä, kuten maljakkoja jne. Menulaskutus tapahtuu henkilömäärän mukaan, joka on vahvistettu vähintään viikkoa ennen tilaisuutta. Tarjoilijoiden osuus tulee sovittujen tuntimäärien mukaan. Ryhmän kasvaessa laskutus tapahtuu todellisen henkilömäärän mukaan. Ryhmän pienentyessä laskutetaan ennalta ilmoitetun henkilömäärän mukaan.

Arkitilaisuuden laskutamme tilan ja henkilömäärän mukaan, joka on vahvistettu vähintään viikkoa ennen tilaisuutta. Ryhmän kasvaessa laskutus tapahtuu todellisen henkilömäärän mukaan. Ryhmän pienentyessä laskutetaan ennalta ilmoitetun henkilömäärän mukaan. Räätälöimme kaikki tilaisuudet yksilöllisesti asiakkaiden toiveiden mukaan!

Peruutusehdot: Mikäli asiakas peruttaa tilaisuuden 30-45 vrk ennen tilaisuutta, veloitetaan 25% hinnasta. Jos peruutus tapahtuu 14-29 vrk ennen tilaisuutta, veloitetaan 50% hinnasta, 7-13 vrk ennen tilaisuutta 75% hinnasta ja mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 7vrk niin tilaisuudesta peritään 100% hinnasta. Varausmaksu: 600€ sis. alv. ja se hyvitetään lopullisessa laskussa. Tilaisuuden peruuntuessa varausmaksua ei palauteta.

Varaa tila käyttöösi

Tunnelmallinen juhlapaikka ja inspiroivat kokoustilat Turussa Kakskerran saarella

Tarkista varaustilanne

Vuosi 2019 Vuosi 2020 Vuosi 2021

Paikkamme sijaitsee n. 20 km:n päässä Turun keskustasta, luonnon keskellä, lammen rannalla. Lähellä sijaitsee myös Kakskerran kirkko ja Pyhän Henrikin taidekappeli. Saarelle on myös hyvät julkiset liikenneyhteydet (linja nro 15).

Soita 0400 788 154 Kysy tarjousta